Haber

1 Mart 2013 Cuma

Joomla Yönetici Paneline Giriş Yapma

              Joomla Yönetici Paneli, sitemiz üzerinde değişiklik yapabileceğimiz, sitemize modül veya eklenti ekleyebileceğimiz, içerik oluşturabileceğimiz, varolan içeriği düzenleyebileceğimiz yada silebileceğimiz v.s. kısaca sitemizde yapılabilecek en küçük bir değişikliği bile yönetebileceğimiz bir kontrol sistemidir.
     
    • Joomla yönetici paneline giriş yapabilmeniz için ilk olarak tarayıcınızın adres çubuğuna "localhost/" daha sonra Bilgisayarım - Yerel Disk ( C: ) - wamp - www klasörü altında bulunan joomla kurulum dosyalarının içinde bulunduğu klasörün adı(benim klasörümün adı: 10theboard ) ve son olarakta yönetici olarak giriş yapabilmemiz için "administrator" ifadesini yazmalıyız.
    Ve "Enter" tuşuna basarak devam edelim...
    • Karşımıza gelen girişi ekranında "User Name" alanına; Joomla kurulumunu yaparken belirlediğimiz kullanıcı adımızı, "Password" alanına belirlediğimiz şifreyi yazalım.
    "Log in" butonuna tıklayarak devam edelim...

    Ve Yönetim Paneline giriş yapmış bulunuyorsunuz.Siteniz ile ilgili yapacağınız her işlem bu ekran üzerinden gerçekleştirilecektir.

    Bir sonraki dersimizde "Joomla 2.5 Nasıl Türkçeleştirilir?" konusunu anlatacağım.

    2 yorum:

    1. merhaba arkadaşlar artık web tasarım yapmak daha kolay tek tıuşla isteğiniz her bilgiyi değiştirebilir ve ekleyebilirsiniz slayt blog sayfası makale resim ve daha fazlası için google sizi bekliyor gooleye gırıp weeb admın yazmanız yeter

      YanıtlaSil
    2. merhaba arkadaşlar artık web tasarım yapmak daha kolay tek tıuşla isteğiniz her bilgiyi değiştirebilir ve ekleyebilirsiniz slayt blog sayfası makale resim ve daha fazlası için google sizi bekliyor gooleye gırıp weeb admın yazmanız yeter

      YanıtlaSil